10 PIKAT KRYESORE nga raporti i fundit i IPCC

ACTUS BOUTON Retour a la liste

Grupi 1 - Baza e shkencave fizike

10 PIKAT KRYESORE - WG I


Grupi 2 - Ndikimet, përshtatja dhe prekshmëria

10 PIKAT KRYESORE - WG II


Grupi 3 - Reduktimi i emetimeve

10 PIKAT KRYESORE - WG III


Për cilësi më të mirë të printimit, këtu është versioni PDF:

10 PIKAT KRYESORE IPCC - Infografikë - Pour un Réveil Écologique


Gjeni artikujt tanë të plotë mbi 3 pjesët e këtij raporti të fundit të IPCC (në frëngjisht):


Për të ndjekur postimet tona dhe analizat e tjera të përditshme, është këtu (në frëngjisht):


Pour un Réveil Écologique
Infografikë e krijuar nga Lou Valide, me pjesëmarrjen e Sébastien Pezza, Loïc Bonifacio, Léa Falco dhe Sidonie Commarmond për zgjedhjen e pikave kryesore, në bashkëpunim me autorët e IPCC.

10 key points
of the latest
IPCC report
Discover